Presentkort, ge bort en present, gäller i alla butiker - Jeansbolaget Sverige
Jeansbolaget
F�lj oss p� Instagram F�lj oss p� Facebook
Var social. Följ oss för nyheter och inspiration.
Presentkort
Presentkortet som gör alla riktigt glada.

Presentkort

Jeansbolagets presentkort är den perfekta presenten att ge bort till alla modeintresserade. Du köper det för valfritt belopp i någon av våra butiker. Det är giltigt i tre år från inköpsdatum och gäller i alla Jeansbolagets butiker över hela landet. Den som får kortet behöver inte handla för hela beloppet på en gång, utan kan dela upp det på flera inköp.

Köp presentkort

Visa Mastercard

Villkor

På Jeansbolaget.se kan du köpa presentkort som levereras via SMS eller e-mail till angiven mottagare. Giltighetstiden för presentkorten är 3 år och utgångsdatumet står alltid angivet i det SMS eller e-mail som presentkortet levereras med. Skulle presentkortet råka raderas är det viktigt att kvittot eller referensnumret finns kvar för att ett återutskick ska kunna ske.

Jeansbolagets presentkort kan användas som betalning hos fysiska Jeansbolags-butiker belägna i Sverige (ej i andra länder). Skulle de varor som köpts sedan returneras så utfärdas ett tillgodokvitto i den butiken.

Betalning av presentkort köpta på Jeansbolaget.se hanteras genom DIBS Payment Services och sker enbart genom kortbetalning via Mastercard eller VISA. Kortnummer, giltighetsdatum (månad/år), CVV/CVC-kod (tresiffrig kod på kortets baksida) fylls i när betalningen utförs.

Jag godkänner köpvillkoren


Presentkort